Instellingen

Volle tasjes voor stichting Spread a Little Love by Sofie

lego voor sofie
lego voor sofie

REGIO - Stichting Spread a Little Love by Sofie willen kankerpatiëntjes en hun ouders een hart onder de riem steken tijdens de feestdagen. 

Sofie weet als geen ander hoe het is om ziek te zien. Twee jaar was ze toen ze de eerste keer begon aan een twee jaar durende chemokuur. Inmiddels is ze 10 jaar en heeft ze te horen gekregen dat ze klaar is met haar derde kuur en dat het goed gaat met haar. Om andere zieke kinderen en hun ouders te helpen in dit moeilijke traject, richtte Sofie en haar ouders stichting ‘Spread a Little Love by Sofie’ op. De stichting wil iets speciaals doen voor de kinderen en hun ouders rond de feestdagen. Om ze een hart onder de riem te steken hebben ze 100 mooie rugtassen weten de regelen. De vulling ontbrak alleen nog. Lia van Rhoon, oma van Sofie, benaderde Isabelle Fixt ’t Wel om haar hiermee te helpen en Isabelle regelde het.

Tijdschriftenpakket was zo vrijgevig om alle tassen te vullen met een prachtig pakket  van 8 tijdschriften  voor de ouders en ook Legospeciaalzaak Brickfever wilde ook graag een steentje bijdragen. Eigenaar George van en Nieuwenhuizen zal de 100 tasjes vullen met duplo en legopakketjes voor de kinderen.

De volle rugtasjes worden afgeleverd  in het Langeland ziekenhuis in Zoetermeer en het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam.