Instellingen

Donderdag bij Debby en haar Mannen

Debby Frits
Debby Frits

REGIO - Het is donderdag 5 december en dat kan maar één ding betekenen... Sinterklaas!Debby en Frits vieren de verjaardag van de goedheiligman samen met alle luisteraars.

Vandaag hebben we een heleboel spelletjes in de uitzending waar je leuke en grote cadeaus kan winnen.
Ook zijn er luisteraars uitgenodigd om Sinterklaas bij Debby en haar Mannen te vieren.
Het belooft een uitzending vol plezier te worden!

En verder…

* Overgebleven pepernoten? Wat kun je ermee?!
Heerlijk al dat snoepgoed met de feestdagen en zeker met Sinterklaas, pepernoten, borstplaat, marsepein, banketstaaf, schuimpjes en natuurlijk de chocoladeletter.. Soms blijft er toch nog wel een flinke lading snoepgoed over. Wat moeten we er dan mee? Kim Hoobroekx van Kims Bakery komt langs en heeft een aantal leuke ideeen voor onze overgebleven pepernoten...

* De schaatsende tweeling Dmitry en Rachel Epstein
De Haags-Russische Dmitry en Rachel Epstein zijn de enige kunstschaatsende tweeling ter wereld die rijden in de wereldtop. Als sinds kind af aan schaatsen ze de sterren van het ijs. Hun grote droom is het winnen van de Olympische spelen, maar voor het zo ver is moeten ze blijven trainen, om de hoogste scores te halen. Daar is geld voor nodig en laat het nu net zo zijn dat kunstschaatsen zo onderkend is in Nederland, dat ‘de schaatsende tweeling’ het moet hebben van donatiegeld. Bij ons op de bank: Dmitry en Rachel, samen met hun rots in de branding; hun moeder Natalija.