Instellingen

Vanaf 6 december: Donate a Gift

Donate A Gift Den Haag
Donate A Gift Den Haag

REGIO - Deze week even geen Debby en Haar Mannen, want acht dagen lang staat Omroep West in het teken van Donate a Gift. Van vrijdag tot en met vrijdag helpen onze presentatoren om zo veel mogelijk cadeautjes op te halen, voor mensen waarvoor een cadeau niet altijd vanzelfsprekend is. Want iedereen verdient een cadeau met kerst!

Niet voor iedereen is een cadeau tijdens de kerstdagen vanzelfsprekend. Samen met bewoners en bedrijven in de regio kunnen wij mensen die onder de armoedegrens leven toch een mooie en feestelijke Kerst bezorgen!

De Donate A Gift-actie was in 2011 en 2012 een groot succes in de gemeente Den Haag, toen ondersteund door Den Haag FM. Dit jaar organiseert Nederland Cares regio Zuid-Holland in samenwerking met Omroep West de kerstactie Donate a Gift. De actie wordt dit jaar dus veel breder opgezet dan voorgaande jaren en beslaat de hele regio. Bij deze actie worden in de week van 6 tot en met 13 december 2013 cadeaus ingezameld voor alle kinderen, (jong)volwassenen en ouderen in de regio Haaglanden die onder de armoedegrens leven en aangesloten zijn bij de Voedselbank. 

Op radio, televisie en de website zal in die periode in het teken staan van Donate a Gift.

Wil jij een steentje bijdragen?
Tijdens deze actie kun je op verschillende manieren bijdragen
- Door een cadeautje in te leveren bij één van de inzamelpunten.
- Door een paar uur tijd te steken in deze actie als vrijwilliger. Klik hier voor alle activiteiten.
- Door projectleider te worden tijdens de actie. Neem contact op met Noortje Lamers via info@zoetermeercares.nl voor de mogelijkheden.

Natuurlijk vertellen we je binnenkort veel meer over deze actie!