Instellingen

Dinsdag bij Debby en haar Mannen

debby stephan pennen
debby stephan pennen

REGIO - Het is dinsdag, het is bijna kerst, we hebben al een echt kerst gevoel. Dus je raadt het al, vandaag één en al kerst in de uitzending...

* Strooptocht Zeeheldenkwartier
Komende zondag, de laatste zondag voor Kerst, verandert de Haagse Zeeheldenbuurt in een wijk vol lichtjes, vuurkorven en geroezemoes. Tijd voor de strooptocht... Met een lege tas stap je als stroper de tocht in die je langs vuurkorven en winkels voert. Een keur aan bekende Hagenezen doet mee zoals onze nachtburgemeester Rene Bom, de drummers van Different Drums en de gebroeders de Gier.

* Kerstversiering voor huis en eettafel
De kerstboom staat bij de meeste al opgetuigd en wel in huis. Je bent bijna klaar voor de feestdagen. Maar hoe maak je je huis nog gezelliger met kerstversiering? En hoe dek en decoreer je de perfecte eettafel voor het kerstdiner? Interieurstyliste Gigi Loman van More2Sell praat ons bij over de trends van dit jaar en geeft ons originele kerstdecoratietips!

* Bloemetje
Wil jij je buurvrouw bedanken omdat zij altijd de plantjes water geeft als jij op vakantie bent? Of heeft iemand in jouw omgeving juist een opsteker nodig? Geef hem of haar een bloemetje! Debby mag elke week iemand blij maken met een mooie bos bloemen van De Blomster in Rijswijk. Bel tijdens de uitzending naar 070 390 54 54 om iemand anders te nomineren. Je kunt je ook eerder opgeven voor deze verrassing. Laat ons via debbyenhaarmannen@omroepwest.nl weten wie volgens jou een bloemetje verdient en waarom. Wie weet mag jij dan binnenkort iemand live in de uitzending verrassen met een bos bloemen.

* Kerst met Gregor Bak
Tijdens het Kerstconcert van het Oeral Kozakkenkoor in Scheveningen is het genieten van traditionele Russische muziek. We hebben namelijk in de regio een echt Oeral Kozakkenkoor dat de tradities van de Kozakken in stand houdt en dat als enige koor officieel benoemd is tot vertegenwoordiging van de Russische Oeral Kozakken in Nederland. En voor dat koor staat onze eigen Gregor Bak, de in Rijswijk geboren en getogen musicus en onze eigen inval man…