Woensdag in Debby en haar Mannen

debby en pierre blij
debby en pierre blij
REGIO - Debby en Pierre praten over de verschillen tussen man en vrouw, chef-kok Lonny gaat iets lekkers voor ons maken en het Groot Kerstcircus Den Haag komt langs.En natuurlijk geeft Pierre weer antwoord op al je kookvragen! 

*Het man/vrouw boek

In den beginnen waren er een man en een vrouw en die zagen er niet alleen anders uit, maar ze bleken ook in hun gedrag en behoeften nogal van elkaar te verschillen. Man-vrouwverschillen zijn een welkom gespreksonderwerp. Vaak begrijpen we elkaar niet (helemaal) en dat is de basis voor veel misverstanden. Volgens hem is zij te emotioneel, houdt ze zich te veel met anderen bezig en heeft ze veel bevestiging nodig. Volgens haar is hij egocentrisch, heeft hij te weinig invoelingsvermogen en luistert hij niet. Het man/vrouwboek biedt de oplossing, een gebruiksaanwijzing voor hem en haar! We mogen er een aantal exemplaren van weggeven.
Het man/vrouwboek, Uitgeverij Kosmos – 2013, ISBN 9789021554600

*Kerst Dinner Show Lonny

Nederland en de Indonesische keuken zijn al sinds mensenheugenis een goede combinatie. Topkok Lonny Gerungan presenteert op 24, 25 & 26 december een Kerst Dinner Show in het partycentrum van Hotel de Nachtegaal in Lisse. Een kerstavondje uit met eten en entertainment van bekende Nederlanders. Maar voordat het zover is, komt Lonny eerst zijn kookkunsten laten zien bij ons in de studio.

*Vraag het Pierre

Elke woensdag geeft Pierre antwoord op al jouw kookvragen. Heb jij een gerecht dat je maar niet onder de knie krijgt? Vraag het Pierre! Stel je vraag via 070 390 5454 of via debbyenhaarmannen@omroepwest.nl

*Groot Kerstcircus Den Haag

Weinig dingen zo goed voor het kerstgevoel als een bezoek aan het Kerstcircus op het Haagse Malieveld. Adembenemende trucs afgewisseld door grappige acts, een avondje circus is altijd weer een succes. Om alvast in de stemming te komen, schuift regisseur Katja aan. Zij heeft het circus als geen ander in het bloed zitten en kan Pierre en Debby er alles over vertellen.