Instellingen

Donderdag bij Debby en haar Mannen

Sinterklaas, zwarte piet met Debby en Frits
Sinterklaas, zwarte piet met Debby en Frits

REGIO - Heel veel kersttips in de uitzending van Debby en Frits: ijs met kerst, afgezaagd? Natuurlijk niet! Je kunt zo veel met ijs! Huisdieren en kerst, gaat dat samen? Ja! En verder wordt er gedanst, door De Dutch Don't Dance Invasion.

*IJsdesserts voor kerst

Een Dame Blanche, tsja die kennen we nu wel. Wil je nu met de kerst een origineler ijsdessert op tafel zetten? Dan kan dat en je kunt het heel makkelijk zelf maken. Lotte van ijssalon Bij Lotje in Den Haag laat zien hoe je ijsbonbons kunt maken en geeft ons dé tips voor bijzondere kerstdesserts.

* De Notenkraker
Het is inmiddels een traditie. Het Haagse dansgezelschap De Dutch Don't Dance Division (DeDDDD) viert kerst met De Notenkraker in het Haagse Lucent Danstheater. Professionals, dansstudenten en amateurs (kinderen en volwassenen) dansen het verhaal over de jonge Amalia en haar Cadet die allerlei spannende avonturen beleven. De wereldberoemde muziek is van Tchaikovsky. Choreograaf Rinus Sprong komt er bij Debby en Frits meer over vertellen.

*Roddelen
Welke relaties staan erop knappen als je de bladen mag geloven? En zijn er nog sterren verliefd, getrouwd of failliet? Je hoort elke donderdag bij Debby en haar Mannen de laatste roddels uit showbizzland.

*Cats by Night
Ook katten verdienen een warme en gezellige kerst en daarom organiseert dierenasiel 't Julialaantje Cats by Night. Tijdens deze avond opent het asiel de deuren tussen 6 en 9 uur 's avonds om onder het genot van een kop warme chocomelk of een kom erwtensoep de dieren te bezoeken. Onze eigen Debby is ambassadeur van 't Julialaantje en zal tijdens deze avond ook aanwezig zijn en het bekende 'geen ja, geen nee, geen uh' spelen. Samen met Bruce de Kok vertelt Debby meer over deze bijzondere avond.