Vrijdag bij Debby en Haar Mannen

Debby en Fred leuk
Debby en Fred leuk
REGIO - Bij gebrek aan zonlicht, moeten de vitamines maar ergens anders vandaan gehaald worden. Suzan Tuinier van het Vitamine Infomartie Bureau vertelt ons welke stamppotjes we zeker moeten eten. Ook komt Simon Stokvis alias Sjoerd Pleijsier langs en kun je kaarten winnen voor zijn theatershow in Rijswijk. De muzikale opfleuring komt van 'Voice of Holland' Barbara Straathof.

*Winterkost vol vitamines

De dagen zijn korter en het is koud. Echte Hollandse kost smaakt met het winterse weer extra lekker. En ze zitten ook nog eens bomvol vitamines en mineralen! Je krijgt er veel energie van. En dat kunnen we in de wintermaanden goed gebruiken. Suzan Tuinier van het Vitamine Informatie Bureau vertelt ons welke stamppotjes we zeker moeten eten.

*Kerstwandeling Duistah Den Haag

Duistâh December! Het klinkt al spannend en dat is het ook echt. Het is namelijk de naam van een grimmige kerstwandeling. Zondag wordt die voor de eerste keer georganiseerd in Den Haag. De gids vertelt je duistere verhalen achter de gezellige façade van kerstverlichting en overvolle tafels.

*De Grote Simon Stokvis Show

Door zijn verschijnen in de televisieserie Toen Was Geluk Heel Gewoon werd Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) de beroemdste putjesschepper van ons land. Waar de serie ophield, ging Simon Stokvis verder. In het theater is een multimediaal en muzikaal spektakel te bewonderen. Het publiek wordt tijdens De Grote Simon Stokvis Show meegenomen naar de jaren '60 en '70. Deze beroemde putjesschepper, of hoe hij het zelf noemt: 'rioloog' of 'faecaliadeskundige', komt praten en zingen, vrijdag bij Debby en Fred in de huiskamer van Omroep West.