Maandag bij Debby en haar Mannen

Sjaak en Debby tuigen kerstboom af
Sjaak en Debby tuigen kerstboom af
REGIO - Kerst nadert en dat weten Debby en Sjaak maar al te goed! Toneelgroep Rabarber komt op bezoek, om te praten over de kerstvoorstelling, Debby's vaste diëtiste komt op bezoek, want van kerst hoef je niet dik te worden en Carnivale betovert de uitzending.

Rabarber toneelstuk Pinokkio

Deze kerstvakantie brengt Rabarber de houten pop Pinokkio tot leven. De toneelgroep vertoont het beroemde sprookje van de pop die een echte jongen wordt in hun jaarlijkse kerstvoorstelling. Die houten pop vertelt alles, bij ons op de bank, samen met zijn medespelers.

Diëtiste met kerst

Kerststol, kerstbonbons, rollade, kerstkransjes, kaasfondue, gourmetschotels, kerstpudding…
We krijgen een hoop, vaak ongezonde, verleidingen aangeboden. Hoe zorg je ervoor dat je geniet van de kerstperiode, maar geen tien kilo aankomt? Diëtist Liesbeth Smit-Verbruggen van Prima Voeding geeft tips!

Rubriek: Bloemetje

Wil jij je buurvrouw bedanken omdat zij altijd de plantjes water geeft als jij op vakantie bent? Of heeft iemand in jouw omgeving juist een opsteker nodig? Geef hem of haar een bloemetje! Debby mag elke maandag iemand blij maken met een mooie bos bloemen van De Blomster in Rijswijk.

Carnivale

Voor de vierde keer wordt het Haagse Huijgenspark tijdens de rustige dagen tussen kerst en oud & nieuw omgetoverd tot een bijzondere wereld. Duizenden lichtjes en 25 magische acts die jong en oud verrassen en verbazen in behaaglijk verwarmde tenten.