Dinsdag bij Debby en haar Mannen

debby stephan pennen
debby stephan pennen
REGIO - Debby en Stephan Evenblij presenteren hun eerste uitzending van het nieuwe jaar samen op dinsdag 7 januari! Heb jij ook last van een enorm gat in je portemonnee door de decembermaand? Budgetbeheerder Petra Mulder helpt je op weg!

*De nieuwste trends op het gebied van technologie

Cocktails met een rietje van een halve meter of getrouwd worden door Elvis: niets is te gek in gokparadijs Las Vegas. Het is dan ook niet zo raar dat daar, midden in de woestijn, elk jaar de grootste technologiebeurs ter wereld wordt gehouden: De International Consumer Electronics Show (CES). Op deze beurs worden de nieuwste tv’s, computers en telefoons gepresenteerd, maar deze komen pas na maanden in de winkels te liggen. Omdat wij nu al willen weten wat er later dit jaar hip wordt, hebben Janneke Hermans van het Museum van Communicatie uitgenodigd. Zij vertelt wat we in 2014 kunnen verwachten op het gebied van technische snufjes.

*Help! Ik ben blut na december

Cadeautjes met Sinterklaas, cadeautjes met Kerst, gourmetten met de hele familie met de feestdagen en een paar flesse champagne met oud en nieuw: december is een ontzettend dure maand. Dikke kans dat de decembermaand ook een gat in jouw portemonnee heeft geslagen. Petra Mulder helpt mensen uit de schulden met haar werk als budgetbeheerder. Ook kun je haar kennen uit het RTL programma 'Dubbeltje op z'n kant'. Vandaag geeft zij tips hoe we januari zo goedkoop mogelijk doorkomen én hoe we het in 2014 financieel beter aan kunnen pakken.