Maandag bij Debby en haar Mannen

Sjaak oefent tango
Sjaak oefent tango
REGIO - Maandag is Sjaak er weer. Hij gaat met Debby de winterse maandag door met leuke weetjes, cultuur en tips om mooi te blijven in de winter!
*Mooi in de winter
Volgens sommigen is het de mooiste tijd van het jaar: het sprookjesachtige winterseizoen. Anderen denken daar anders over. De winter is niet alleen hinderlijk wanneer je van je fiets glijdt en je van top tot teen bevriest. Hoe kun je bijvoorbeeld voorkomen dat je met een huid als een perkamentje over straat moet? Is het überhaupt het proberen waard of kun je het maar beter opgeven? 
*Lekkah Belangrek
Sjaak Bral spit elke ochtend alle kranten door en is op het hoogte van het laatste nieuws in binnen- en buitenland. Elke dag komt hij wel een bericht tegen waarvan hij denkt: “Lekkah Belangrek!”. Elke maandag bespreekt Sjaak Bral een opmerkelijk of onzinnig onderzoekje uit de media.

*Maar je krijgt er wel heel veel voor terug

Het is een bijzondere dag voor Bastiaan Ragas en Anne-Marie Jung. Vanavond gaat hun voorstelling 'Maar je krijgt er wel heel veel voor terug' in première in de Leidse Schouwburg. De voorstelling is gebaseerd op het boek van Bastiaan Ragas over het gezinsleven, bakfietsen en sterrenkinderen. Anne-Marie Jung speelt de rol van de vrouw van de acteur. Ze is dus eigenlijk een paar avonden per week Tooske Ragas.