Donderdag bij Debby en haar Mannen

Frits eet hamburger
Frits eet hamburger
REGIO - Frits Huffnagel is weer van de partij en fietst samen met Debby door de sappigste roddels en de leukste modetips van dit moment. En Leids volkszanger Theodoor is op bezoek en vertelt alles over zijn nieuwste single en zijn aankomende reallife soap.

*Roddelen

Welke relaties staan erop knappen als je de bladen mag geloven? En zijn er nog sterren verliefd, getrouwd of failliet? Je hoort elke donderdag bij Debby en haar Mannen de laatste roddels uit showbizzland.

*Theodoor

De Nederlandse muziek heeft er een nieuwe talent bij en hij heeft nu al een eigen real life soap. De Leidse Theodoor bracht onlangs ook nog eens een nieuwe single uit en is al bijna niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige hitlijsten, maar voor het echt zover is, schuift hij nog even bij ons aan.

*Mode trends 2014

What to wear, what to wear. Veel vrouwen zullen de volgende situatie herkennen: je staat 's ochtends voor een overvolle kledingkast, maar hebt helemaal niets wat je aan wilt doen. Dat de mode constant verandert, helpt hier ook niet echt bij. Een kledingstuk dat je vorig jaar nog wekelijks droeg, kan half jaar later helemaal passé zijn. Ellen Diermanse uit Den Haag is modeblogger en houdt voor haar blog alle fashiontrends in de gaten. Ze vertelt waar we dit jaar allemaal in gaan lopen en welk kledingstuk van vorige zomer direct weggegooid moet worden.