Maandag bij Debby en haar Mannen

REGIO - Vandaag is de aller depressiefste dag van het jaar. Des te meer reden om er een ontzettend vrolijke uitzending van te maken. We gaan je vertellen hoe de belastingaangifte van dit jaar niet gelijk tot een depressie hoeft te leiden, Curt heeft een heel belangrijk en vrolijk weetje voor je en we sluiten af met een vrolijke kikker.
*Consumentenbond
Iedereen die gillend wegrent zodra de blauwe enveloppe van de Belastingdienst arriveert opgelet: de Consumentenbond belooft nooit meer stress op 31 maart. Dat je nog twee maanden de tijd hebt om je aangifte te doen, wil nog niet zeggen dat het verstandig is om de aangifte zo ver mogelijk voor je uit te schuiven. Als je te laat bent met je aangifte, loop je zelfs risico op een boete!
*Voorleesweek
Deze nationale voorleesweek is van start gegaan. Daarom organiseert het Letterkundig Museum niet alleen een voorleesontbijt, maar staat de hele dag ook in het teken van Kikker, want onze kleine groene vriend bestaat 25 jaar. Ter ere van kikker kunnen de kleintjes knutselen en natuurlijk is er veel voorleesplezier. Debby en Curt krijgen alvast een voorproefje van de voorleesvoorstelling.