Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Cesar en Fred Zuiderwijk
Cesar en Fred Zuiderwijk
REGIO - Het weekend begint en Fred grabbelt weer flink in zijn ton met uitgaansideeën. Want Cesar Zuiderwijk treedt op in het Paard van Troje met Drummoires. En wat dacht je van een pianist die live speelt, wat jij hem opdraagt? Ja, dat dacht ik ook! Neem er een koekje bij en ga zitten voor Debby en haar Mannen!
*Cesar Zuiderwijk
Hij is een van de beste drummers ter wereld, maar vooral ook de neef van Fred: Cesar Zuiderwijk. Volgende week zaterdag staat hij in het Paard van Troje in Den Haag met wéér een nieuwe voorstelling. In Drummemoires vertelt hij nog nooit eerder vertelde verhalen over zijn al 50 jaar durende carrière.
*Piano Nights bij Luden
Luden blaast het uitgaansleven van Den Haag een nieuw leven in met Luden Piano Nights op het Plein in de Haagse binnenstad! Elke zaterdagavond zitten de pianisten van Luden vanaf 23:00 uur voor je klaar om al jouw favoriete hits live voor je spelen.
*Weekend!
Fred vertelt je waar in de regio je dit weekend moet zijn als je lol wilt hebben. Ook praten we je elke vrijdag bij over de nieuwste films. We vertellen je welke films er nieuw uitkomen die je moet zien in de bioscoop.

*Samantha Baumgard brengt eigen koekjes op de markt

Samantha Baumgard was met haar hele gezin te zien in het tv-programma Een huis vol. Met 7 meiden en 6 jongens (jawel, 13 kinderen) is er altijd iets te beleven. En ondanks de grootte van haar gezin vindt Samantha ook altijd de tijd om te bakken. Momenteel zo'n 3 a 400 koekjes per dag. Die gaan niet allemaal in de buiken van haar gezin, maar die laat ze proeven aan iedereen die het maar wil. Samantha wil namelijk heel graag haar koekjes op de markt brengen! Morgen staat ze in een supermarkt aan het Haagse Savornin Lohmanplein om haar koekjes aan te prijzen aan winkelend publiek. Fred en ik proeven ze vandaag even voor.