Instellingen

Donderdag bij Debby en haar Mannen

Debby, Gregor en prikbord
Debby, Gregor en prikbord

REGIO - Donderdag is een muzikale dag, met een grote band, het introspel en Gregor Bak als Debby's man, bij Debby en haar Mannen. Debby en Gregor hebben het ook over Tinder, de nieuwe date-hype onder jongeren. Ook benieuwd? Kijk donderdag tussen 10 en 1 naar Debby en haar Mannen!

*The Cosmic Carnival naar Thailand

In juni won de band 'The Cosmic Carnival' in het Paard van Troje in Den Haag 'De grote prijs van Nederland'. Daarmee verdienden zij een optreden op Parkpop én een plek in de landelijke finale van The Global Battle of the Bands. Morgen is het zo ver, dan stappen Nicolas, Gerben, Frank, Marlies, Ronald en Kaj in het vliegtuig naar Thailand om hopelijk terug te keren met 100.000 dollar en een internationale producer om een nieuwe plaat te werken.


*Tinder?
Zit jij al op Tinder? Deze dating-app is dé hype van het moment. Het is heel simpel: je krijgt een foto van een jongen of meisje en je beoordeelt of je geïnteresseerd in hem bent. Vind je de persoon aantrekkelijk, swipe je naar rechts. Ben je niet onder de indruk, naar links. Keur je elkaar goed, dan heb je een match! Nu kun je gaan chatten en misschien wel zelfs een afspraakje maken. Op dit moment hebben 1,8 miljoen Nederlanders Tinder op hun telefoon staan. Dikke kans dus dat jijzelf of jouw kinderen ook druk aan het 'tinderen' zijn.

* Raad het lied

Gregor Bak is Debby's man, daarom spelen we voor de tweede keer zijn nieuwe 'muziekintrospel.' Meedoen? Wacht op de instructies en bel tijdens de uitzending naar 070-390 54 54 en raad bij welk lied het intro hoort dat Gregor op de piano speelt!