Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Marjolein en Dieuwertje
Marjolein en Dieuwertje
REGIO - Dieuwertje Blok en Fred Zuiderwijk duiken het weekend in, met de leukste uitgaanstips, dit keer ook voor kinderen. Plof neer met het lekkerste eten, thuis bezorgd of ga naar de Skippy Bar of het Fantastische Kinderfilmfestival voor een spannende hap. Hoewel Debby er een keer niet is, wordt het weer een (te) gekke uitzending, tussen 10 en 13 uur, bij Omroep West!
*Moehoe.nl voor Hollandse kost
Geen zin om te koken maar ook geen zin meer in Chinees, pizza of roti? Dan kun je nu terecht bij Moehoe voor Hollandse kost. Stamppotten zoals je oma of moeder ze vroeger maakte, gewoon thuisbezorgd. De creatieve breinen achter Moehoe.nl zitten op de bank en ze komen gewoon uit Den Haag.

*Fantastische Kinderfilmfestival
Zet je eigen restaurantje op, laat je fantasie de vrije loop en praat met tomaten. Nee, dit is geen rare trip van volwassenen, we hebben het hier over pure fantasie van kleintjes op het Fantastische Kinderfilmfestival. Daar krijgen kinderen tussen de twee en de tien jaar oud de beste kinderfilms uit binnen- en buitenland voorgeschoteld. Ja, voorgeschoteld, want het smakelijke thema is ‘De Keuken van Pruttel en Proef!” Remke Oosterhuis, één van de belangrijkste mensen achter het festival zit bij ons op de bank.

*Skippy Bar weer open
De Skippy Bar op de Valkenboslaan in Den Haag gaat dit weekend weer open. Natuurlijk wordt de bar officieel heropend met een feestje met bijhorende presentator. Deze presentator vindt Fred een opmerkelijke keuze, het is namelijk een Amsterdammer! 
*Weekend!
Fred vertelt je waar in de regio je dit weekend moet zijn als je lol wilt hebben. Ook praten we je elke vrijdag bij over de nieuwste films.