Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby & Fred - Saampjes
Debby & Fred - Saampjes
REGIO - Als Debby samen Fred Zuiderwijk presenteert, weet je dat het bijna weekend is! In de studio ontvangen ze oude rocker Niko Christiansen en hebben ze de leukste tips voor het komende weekend. Alexandra van der Zee vertelt over de nieuwste film in het Omniversum.

*Weekend!

Fred vertelt je waar in de regio je dit weekend moet zijn als je lol wilt hebben. Ook praten we je elke vrijdag bij over de nieuwste films.
*Nieuwe film bij het Omniversum in Den Haag
Vanaf dinsdag kunnen we op avontuur en de onderwaterwereld gaan ontdekken met een nieuwe film: Deep Sea, te zien in het Omniversum in Den Haag. De meest exotische bewoners van onze planeet komen voorbij, van zeenaaktslakken in alle kleuren tot de reuzenkraak. Alexandra van de Zee komt ons alles vertellen over deze nieuwe film en we geven vrijkaarten weg tijdens de Omniversum quiz!
*Niko Christiansen: Mijn leven op aarde
Niko Christiansen is een muzikale duizendpoot. Hij werd in 1950 geboren in Scheveningen. Hoewel hij al heel wat jaren meedraait in de muziekbusiness, is hij nog lang niet uitgespeeld. In 2014 komen er twee albums van Niko Christiansen uit, gaat hij op tournee met Livin Blues Xperience en verschijnt er een boek over zijn belevenissen als muzikant. John Meijer maakte een documentaire over deze Haagse ras muzikant. De korte film wordt aanstaande zondag om 18:00 uur uitgezonden op TV West.