Donderdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Stefan de Walle
Debby en Stefan de Walle
REGIO - Acteur Stefan de Walle is vandaag Debby's man. Debby en Stefan gaan opzoek naar de makkelijke slaapkamermetamorfose en ontvangen deelnemers van de beste gay-barman van Nederland. Wie toch meer van rollende kogelhulsen en illegale drugshandel houdt, zit ook goed, want Debby en Stefan geven kaarten weg voor de Breaking Bad marathon.
*Interieur: je eigen slaapkamer omtoveren tot een vijfsterrenhotel
Je kunt elke dag een andere outfit aantrekken, maar je kunt niet elke dag wisselen van huis. De zussen Arlette en Gigi zijn interieurstylisten geven tips hoe jij je eigen huis met kleine veranderingen weer als nieuw aan kunt laten voelen. Arlette Dinsbach en Gigi Loman hebben een eigen bedrijf in vastgoedstyling: More2sell. Valentijnsdag is morgen al, daarom willen wij weten hoe we onze eigen slaapkamer voor een nachtje om kunt toveren tot de hotelkamer van een vijfsterrenhotel.
Verkiezing Beste Gay barman van Nederland
De strijd om de beste gay barman van Nederland is los gebarsten. Na de eerste selectieronde zijn er nog zes barmannen over, waarvan er twee uit Den Haag komen. Kees Vegers is barman in café De Vink aan de Schoolstraat en hij had twee weken geleden een groot artikel in het AD. Daarom adopteren wij de andere finalist: Sjoerd Kops van de Triomf Bar in de Kettingstraat.  De wedstrijd is uitgeschreven door OUTTV, een televisiezender die zich richt op homo's. Eind maart strijden de beste twee barmannen in een heuse battle om de titel. De winnaar van deze competitie mag uiteindelijk een jaar lang de titel ‘OUTTV Gay Barman van 2014’ dragen en wint een reis naar Gran Canaria.

*Kaarten Breaking Bad Marathon
Half Nederland is verslaafd aan de Amerikaanse serie Breaking Bad. Tot het grote verdriet van velen stopt de populaire serie binnenkort. Bij Pathé Buitenhof kan jij aanstaande zaterdag als een van de eersten de allerlaatste 8 afleveringen zien. In een keer achterelkaar! Wil jij er heen? Stuur dan een mailtje naar debbyenhaarmannen@omroepwest.nl.
Waar gaat Breaking Bad over?
Walter White is scheikundeleraar op een middelbare school en daarnaast parttime werkzaam in een wasstraat. Op een dag krijgt hij te horen dat hij lijdt aan een terminale vorm van longkanker. Om zijn gezin financieel veilig te stellen, moet hij een list verzinnen om snel geld te verdienen. Dan loopt hij een oud-leerling tegen het lijf met wie hij een lab begint om amfetamine te maken