Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Fred leuk
Debby en Fred leuk
REGIO - Het is Valentijnsdag en daarom kruipen Debby en Fred vandaag romatisch tegen elkaar aan voor deze uitzending. Fred geeft uitgaanstips voor het komend weekend en praat met zijn neef Ceasar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen van de Golden Earring. En Debby en Fred krijgen bezoek van musicalster Mariska van de Kolck.
*Weekend!
Fred vertelt je waar in de regio je dit weekend moet zijn als je lol wilt hebben. Ook praten we je elke vrijdag bij over de nieuwste films.

*Golden Earring

De wereldberoemde band Golden Earring, wie kent ze niet.. Deze rocksterren van Haagse bodem zijn niet te stoppen en zullen binnenkort onze regio weer op z'n kop zetten met hun populaire hits. Dit wil je natuurlijk niet missen. Luister of kijk daarom vandaag naar Debby en haar Mannen, want drummer Ceasar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zitten bij Debby en Fred op de bank om te vertellen waar en wanneer ze bij ons in de buurt te bewonderen zijn.

*Mariska van de Kolck

Vandaag ontvangen we een van de grootste musicalsterren van Nederland in de studio: Mariska van de Kolck. Ze heeft tweemaal de John Kraaijkamp Musical Award gewonnen in de categorie Beste vrouwelijke hoofdrol en is op dit moment te zien als Conny Stuart naast Tony Neef in de succesvolle musical Sonneveld. Maar Mariska van Kolck doet veel meer dan dat! Vorig jaar was ze te zien in het televisieprogramma 'Welkom bij de Kamara's', waarin ze gigantisch gefopt werd omdat ze helemaal niet met een inheemse stam leefde, maar met Nederlandse acteurs. Eind vorig jaar bracht Mariska haar debuutalbum en ook haar eerste single is nu een feit: In Den Haag is een laan'. Oorspronkelijk gezongen door Conny vandenbos.