Zaterdag 15 februari in Uit

Isabelle Brinkman
Isabelle Brinkman
REGIO - De Staat van Verwarring, masterclasses Robert Jan Stips, meezingspektakel voor vrouwen en natuurlijk nog veel meer!
Vandaag verzorgt Isabelle Brinkman de presentatie!
-Zaterdagavond 15 februari is de absurdistische late night show 'De Staat van Verwarring' te zien in Theater Pepijn in Den Haag. Met Pieter Jouke en met Ronald Snijders. Pieter Jouke praat ons helemaal bij over deze talkshow!
-Wie wil er nou niet de kneepjes van het muziekvak leren van Robert Jan Stips?
Delftenaar Robert Jan is popmuzikant in hart en nieren en zit dit jaar met o.a. de Nits alweer 40 jaar in het vak. Tijd om deze kennis te gaan delen. En dit doet hij op 3 zondagen bij De Vak Centrum voor de kunsten in Delft. Volgende week zondag 23 februari gaat zijn eerste masterclass van start, maar Robert Jan schuift eerst aan in de studio.
-Een meezing cabaretvoorstelling door en voor vrouwen, met zeer veel humor. Dat is Vuile Huichelaar 3: Vluchten kan niet meer! Paulette Willemse en Saskia van Zutphen (Mrs. Einstein) behandelen dagelijkse zaken, niet ingeloste dromen, 'als ik later groot ben' dilemma's en alles wat maar voorbij komt in dat piekerende vrouwenhoofd. Aankomende woensdag 19 februari kun je er naar toe in Theater Diligentia in Den Haag. Saskia vertelt in deze uitzending van Uit alles over dit meezingfestijn!
-De rubriek ´Het boek van de week´ wordt deze week verzorgd door boekhandel van der Meer in Noordwijk, de weerman vertelt of je de paraplu dit weekend nog nodig hebt en uiteraard leest Isabelle de zaterdagkranten met de nieuwslezer. Verder is er cabaret, de uitgaansagenda en veel muziek!
UIT! is er zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.