Instellingen

Zondag 16 februari in Uit

REGIO - Ernst en Bobbie, taxatiedag voor oude boeken, de 200 jaar na Napoleon en natuurlijk veel meer!

De presentatie van deze uitzending van Uit is in handen van Richard Grootbod.

-Ernst en Bobbie komen naar Den Haag! En wel aankomende woensdag 19 februari naar het Circustheater. Als Ernst en Bobbie in het theater staan is het natuurlijk één groot feest! In hun nieuwe voorstelling ‘Doe je mee op zee show’ komen Ernst en Bobbie op een cruiseschip terecht, maar de kapitein lijkt te zijn verdwenen. Als dat maar goed komt…Ernst vertelt het ons aan de telefoon.

-Taxateur Arie Molendijk heeft al 1200 taxatiedagen op zijn naam staan. En daar blijft het niet bij. Woensdag 19 februari in de Bibliotheek in Honserlersdijk kun je bij hem terecht met je oude boeken, handschriften, kloosterboeken of bijbels. Dus even doorspitten die zolder of boekenkast.

-We zijn al 200 jaar een koninkrijk. Onze koninklijke geschiedenis staat natuurlijk nooit los van ontwikkelingen in het buitenland. De Fransen hadden 200 jaar geleden al een beslissende invloed in de Nederlandse politiek. Reden voor Oud Zoeterwoude om er een tentoonstelling aan te wijden: 'De 200 jaar na Napoleon'. In deze uitzending alles over dit onderwerp.

- Natuurlijk ook: de uitgaansagenda, veel muziek en het actuele weerbericht van onze eigen weerman.
 

UIT! is er zondag van 10:00 uur tot 12:00 uur op 89.3 FM