Instellingen

Donderdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Curt leuk
Debby en Curt leuk

REGIO - Donderdag vullen Debby en Curt je woonkamer met gezellig. Ze duiken in de etiketten van Crazy Ladies Night en ontvangen de maker van een echt Gouds bordspel. Mis het niet!

*Lezing etiquette tijdens The Crazy Ladies Day in Wassenaar
Black tie, white tie, tenue de ville, cocktail of new york chique. Als er een uitnodiging voor een feestje op de mat valt, kan het voorkomen dat het je totaal begint te duizelen. Met Yvonne van der Kroft, expert in etiquette, hebben we het over dresscodes en hoe je je moet gedragen in hoog gezelschap. Dit doen we naar aanleiding van The Crazy Ladies Day die op zondag 2 maart plaatsvinden in het chique Kasteel Wittenburg in Wassenaar. Een te gek uitje om met je vriendinnen, moeder of dochter heen te gaan.


*Bordspel Gouda
Het zit er aan te komen: een bordspel met stroopwafels, kaas en kaarsen. Dobbelen over de woonwijken van Gouda, misschien kan het binnenkort. Het spel is nog in de maak en iedereen mag er aan meewerken, niet alleen Gouwenaren. Bedenker van dit spel ‘Rondje Gouda’ zit bij ons op de bank. Hij moet minimaal tweeduizend exemplaren verkopen, om het spel op de markt te krijgen. Dat is hard nodig, want het geld gaat naar het goede doel.


*Roddelen
Welke relaties staan erop knappen als je de bladen mag geloven? En zijn er nog sterren verliefd, getrouwd of failliet? Je hoort elke donderdag bij Debby en haar Mannen de laatste roddels uit showbizzland.