Maandag bij Debby en haar Mannen

Gregor Yoga
Gregor Yoga
REGIO - Sjaak Bral zit in het buitenland, daarom presenteert Debby de uitzending van maandag 24 februari met Gregor Bak. Gregor maakt er weer een muzikaal feestje van en kruipt achter de piano voor zijn eigen spel: raad de plaat.

*Hakken en snijden

Iedereen die wel eens iets eetbaars heeft gesneden kent het wel: zelfs als we minuten besteden aan één komkommer is geen blokje hetzelfde! Terwijl je op tv het strakke gehakketak in ieder kookprogramma terugziet. Op topsnelheid wordt iedere groente op de millimeter nauwkeurig in plakjes gesneden en iedere kok vindt dat normaal! Waarom lukt ons, gewone stervelingen dat nooit? Suzanne Korevaar van het Kooklokaal legt uit.

*Yoga

Zondag was het Wereld Yoga Dag. Duizenden mensen begeven zich dan tegelijkertijd op de yogamat voor een wereldwijde yoga-estafette. Yoga school LINgGAN deed ook mee en zamelde geld in voor Save the Children. Savitri is eigenaresse van deze yogaschool in Den Haag en vertelt hoe deze Wereld Yoga Dag verliep en geeft een stoomcursus yoga aan Debby en Gregor.

*Raad de Plaat met Gregor Bak

Gregor kruipt achter de piano en speelt zoals altijd zijn muzikale quiz. Meezingen mag!