Dinsdag bij Debby en haar Mannen

Dieuwertje en Stephan
Dieuwertje en Stephan
REGIO - Debby is dagje met haar dochter naar de Efteling, daarom presenteert Dieuwertje Blok de uitzending van dinsdag 25 februari met Stephan Evenblij. Heb jij je huis opgeruimd en ben je van plan om spullen op Marktplaats te zetten? Niet doen voordat je goed naar huishoudcoach Els Jacobs hebt geluisterd!
*Els de Huishoudcoach
Wil je je huis opruimen, het huishouden onder controle krijgen en daarnaast ook nog tijd overhouden voor de leuke dingen in het leven? Huishoudcoach Els Jacobs uit Leiden helpt je op weg! In de uitzending van vandaag praten Dieuwertje en Stephan met Els over verkopen op de website Marktplaats. Hoe val je op tussen die 300.000 andere advertenties per dag?
*Haagse Jongens Krentenbrood
Hoe ouder we worden, des te groter is de behoefte om herinneringen van vroeger op te halen. Hagenaar Jan den Hoed heeft die behoefte omgezet in een boekje dat dit weekend gepresenteerd werd: 'Haagse Jongens Krentenbrood'. Jan vertelt hierin over zijn gebeurtenissen in de volksbuurten in de jaren '60 t/m '80. De eerste reacties waren stuk voor stuk: heerlijk herkenbaar! Jan zit op de bank bij Dieuwertje en Stephan om herinneringen op te halen. Het boek is hier te bestellen.
*De Achteruitkijkspiegel
Vroeger was alles beter. Tenminste, op sommige gebieden. Stephan blikt elke week terug op leuke dingen uit de jaren 80: van televisieseries tot eendagsvliegen en speelgoed.