Donderdag bij Debby en haar Mannen

Frits eet hamburger
Frits eet hamburger
REGIO - Debby en haar Mannen is hipper dan ooit! Debby en Frits buigen zich namelijk over iets heel bijzonders: het bevriezen van lichaamsvet om af te vallen. Best handig als je de hele dag niets anders doet dan bankhangen en dvd'tjes kijken - of streamen. Wat dat inhoudt: kijk donderdag naar Debby en haar Mannen!

*Weg met dat buikje: laat je vet bevriezen

Een nieuwe trend op beautygebied: je vet laten bevriezen! Bevriezing zorgt ervoor dat de vetcellen vernietigd worden. Daarna worden ze op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd. Diana Nijman uit Den Haag is het sinds een half jaar hartstikke druk haar bedrijf Bye Bye Fat. Het verwijderen van vet zonder operatie of dieet heet met een chique woord 'cryolipolyse' en wij willen dolgraag weten hoe het werkt! 
*Roddelen
Welke relaties staan erop knappen als je de bladen mag geloven? En zijn er nog sterren verliefd, getrouwd of failliet? Je hoort elke donderdag bij Debby en haar Mannen de laatste roddels uit showbizzland.
*Digitale trend: streaming
Voor een goede film op DVD of de nieuwste CD van jouw favoriete artiest hoef je allang niet meer de deur uit. Tegenwoordig hoe je er zelfs bijna niets meer voor te betalen! Op filmgebied heb je honderden titels bij de hand met Netflix, zonder dat je ze eerst hoeft te downloaden. De muziekdienst Spotify laat je gratis luisteren naar miljoenen nummers, zodat je al deze CD's in huis hoeft te hebben. Hoe dat kan? Via streaming! Onze online-redacteur Liza Janson legt uit.