Donderdag bij Debby en haar Mannen

Gregor en Debby
Gregor en Debby
REGIO - Donderdag is Gregor Bak Debby's man, dus je mag weer bellen om zijn plaat te raden. Bellen mag ook om te doneren aan de Nederlandse afvaardiging van basisscholieren voor de Lego Leauge in Canada. Bel je liever niet? Dan kun je luisteren naar Trudy Kunz, want zij heeft een nieuw boek geschreven. Hoe dan ook: zet je radio harder, voor Debby en haar Mannen!

*Nederlands Lego League team

Sinds 2005 doet jaarlijks een team van 8 kinderen van basisschool De Krullevaar in Den Haag mee aan de techniekwedstrijden van de First Lego League. De leerlingen die in het team zitten zijn kinderen die goede resultaten halen op school en die door extra hard te werken tijd vrij maken voor dit project. Het behalen van de tweede plaats op het Haags technologie Festival gaf recht op deelname aan de finales van de Benelux waar dit jaar 50 teams aan deelnamen. Krulle-go won daar twee prijzen en een toezegging om mee te mogen doen met de wedstrijd in Toronto in Canada op 4 t/m 7 juni. De kans van hun leven. Maar de reis is duur, dus zijn de kinderen hard op zoek naar sponsors...

*Schrijfster Trudy Kunz

Met de boekenweek voor de deur (8-16 maart) vonden we het wel weer eens tijd om het over een boek te hebben. De Haagse schrijfster Trudy Kunz schreef het boek 'Kroniek van een bange liefde' dat binnenkort de derde druk beleeft. In het verleden werkte ze ook bij Radio West dus zij leek ons de perfecte schrijfster om uit te nodigen.
*Raad de Plaat met Gregor Bak
Gregor kruipt achter de piano en speelt zoals altijd zijn muzikale quiz. Bel 070-390 5454, meezingen mag!