Maandag bij Debby en haar Mannen

Debby Sjaak en hoeden
Debby Sjaak en hoeden
REGIO - Maandag hoopt Debby haar zoetgevooisde stem weer door je speakers te laten schallen en zij zal worden vergezeld door Sjaak Bral. Een mooie gelegenheid om het te hebben over een aankomend boek over het Zuiderpark Stadion. Daarna is er plaats voor nieuw talent in de volkszangerij. Dus nog even het weekend uitzitten en dan is Debby en haar Mannen er weer, tussen tien en één.

*Op zoek naar herinneringen voor boek over Zuiderpark Stadion

Na 88 jaar moest er dan toch echt definitief afscheid genomen worden van het Zuiderpark Stadion. Het stadion is helemaal afgebroken. De kassahuisjes gaan na de zomer naar het Forepark en de muur met Aad Mansveld graffiti krijgt een bestemming in de nieuwbouw van de sportcampus in het Zuiderpark. Alles wat verder nog overblijft zijn herinneringen... Om te voorkomen dat ook die verdwijnen is een groep supporters bezig een boek te maken over het Zuiderpark Stadion. Heb jij een bijzondere herinnering aan het Zuiderpark Stadion en heb jij een foto van een bijzonder moment en het verhaal dat voor jou dé herinnering aan het Stadion is? Mail het verhaal met foto aan zuiderparkstadionboek@outlook.com

*Jonie van der Meij

Tijdens zijn auditie bij Holland's Got Talent veroverde volkszanger Jonie van der Meij de harten van zowel de jury als van het publiek. Deze rasartiest is geboren in Leiden en woont tegenwoordig in Scheveningen. Vandaag is hij te gast bij Debby en Sjaak en vertelt wat er de komende tijd bij hem op de planning staat.

*Hartenstraat

Er komt weer een heerlijke nieuwe Nederlandse film aan; Hartenstraat… Hij gaat 13 maart de bioscopen draaien, maar Debby en Sjaak geven kaarten weg voor de Ladies Night in Den Haag op woensdag 12 maart.
De romantische feelgood comedy speelt zich af in de Negen Straatjes in Amsterdam. In dit dorpje in de stad lijkt iedereen op zoek naar liefde. Zoals de onverbeterlijke rokkenjager Bas, de senioren Bep en Aart en het gesettelde stel Rein en Jacob. De enige die niet op zoek is naar liefde, is Daan. Hij woont hier met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Maar dan verschijnt Katje in zijn leven. Met o.a. Bracha van Doesburgh, Kitty Courbois, Tygo Gernandt, Jan Kooijman, Susan Visser, Benja Bruining en Georgina Verbaan.