Maandag bij Debby en haar Mannen

Debby en Sjaak kijken naar elkaar
Debby en Sjaak kijken naar elkaar
REGIO - We beginnen deze week zoals elke maandag met Sjaak Bral. Van neppe merk zonnenbrillen tot aan valse scheermesjes, de consumentenbond geeft ons advies over namaakartikelen. En schrijfster Monique Koemans zit op de bank, zij schreef een thriller over de nucleaire top.
* Consumentenbond over namaakartikelen
Je kent ze wel.. De nep Louis Vuitton tassen, schoenen met omgekeerde Nike tekens en goedkope Burberry petjes. Een goedkope imitatie is soms de enige optie om aan een onbetaalbaar merkproduct te komen, maar kan het dan ook kwaad om het te kopen? Soms zijn de neppers bijna niet van de echte te onderscheiden. Hoe herkennen we een namaak product? De consumentenbond geeft ons vandaag advies op het gebied van vervalste producten.
*Thriller ‘De Top’ van Monique Koemans
De nucleaire top komt er aan. Komend weekend kunnen wij aanschouwen wat al het stressen en zweten voor een goede veiligheid heeft opgeleverd. Het statenkwartier zit potdicht voor de veiligheid, maar er kan natuurlijk van alles misgaan… Veiligheidsexpert en schrijfster Monique Koemans schreef de zorgwekkend realistische thriller ‘De Top’ en zit bij ons op de bank.