Donderdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Gregor met bril grappig
Debby en Gregor met bril grappig
REGIO - Gregor is Debby's man deze donderdag. Hij zet zich helemaal in voor de hipste damesdingetjes: de nieuwste lente interieurmode en van die lekkere cupcakes. Nou ja, cupcakes zijn voor iedereen lekker. In ieder geval kan Gregor nog uitwijken naar ons favoriete spel: raad de plaat. Kijk, luister, bel naar Debby en haar Mannen, deze donderdag!

*Lente interieur tips

Nog maar één dagje en dan is het weer lente! De zussen Arlette en Gigi zijn interieurstylisten en geven tips hoe jij je eigen huis met kleine veranderingen weer als nieuw aan kunt laten voelen. Arlette Dinsbach en Gigi Loman hebben een eigen bedrijf in vastgoedstyling: More2sell.

*Kerntop Cup Cakes

Altijd al een wereldleider van dichtbij willen zien of zelfs wel één aan willen raken? Wat dacht je dan van een stukje Obama in je mond? Nog even en dan kan dat echt, want tijdens de nucleaire top zorgt Manuelle van Cake, Bake & Love voor een lekker kerntop-gebakje, met (jawel!) de smaak en het uiterlijk van een wereldleider. Die cakejes moeten natuurlijk wel eerst worden goedgekeurd door Debby en Gregor! Welke cup cake zal het lekkerst zijn: wordt het de peanut butter Obama of smaakt de karamel Cameron naar meer?
Bekijk hier de recepten om je eigen kerntop cup cakes te maken.
*Raad de Plaat met Gregor Bak
Gregor kruipt achter de piano en speelt zoals altijd zijn muzikale quiz. Bel 070-390 5454, meezingen mag!