Instellingen

Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Fred 2
Debby en Fred 2
REGIO - Het is weer bijna weekend! Vandaag zit Dennie Christian bij Debby en Fred op de bank om te vertellen over zijn nieuwe album. De zanger werd vooral bekend door zijn liedje Rosamunde.  
*Dennie Christian
De in Duitsland geboren zanger Dennie Christian beleeft zijn doorbraak met het nummer ‘Rosamunde’ in 1973. Naast een succesvolle muziekcarrière is de zanger in de jaren negentig ook te zien in het populaire televisieprogramma het ‘Schlagerfestival’. De populariteit van Dennie Christian is nooit afgenomen: dit jaar draait hij alweer 40 jaar mee in de muziekbusiness. Dat wordt gevierd met een nieuwe album ‘40 jaar Dennie Christian - Ik ga mijn weg’, waarop hij naast solonummers ook een aantal duetten zingt met onder andere Django Wagner en Wolter Kroes.
*Wildplukken
Het wordt weer een lekker weekend om op pad te gaan! Neem je rugzak mee en pluk onderweg eens wat 'omfietsvruchten', gewoon lekkere vruchten of 'mwah-vruchten' en maak er thuis jam, smoothies of taartjes van. Barbara Peters en Peter Kouwenhoven maakten samen het boek 'Wildplukken: de alternatieve fruittuin'. Barbara legt uit wat ze met deze categorieën voor vruchten bedoelt, welke vruchten je niet moet plukken en we geven het boek weg!