Instellingen

Vrijdag bij Debby en haar Mannen

REGIO - Het is weer bijna weekend! Deze keer geven Isabelle en Stephan je de leukste uitgaanstips voor dit weekend. Curt vertelt over zijn avontuur bij Expeditie Poolcirkel. En de verkeringscoach komt langs. 
*Curt over Expeditie Poolcirkel
Expeditie Poolcirkel is een televisieprogramma waarin tien Bekende Nederlanders het opnemen tegen elkaar, zichzelf en vooral de kou. En niemand minder dan onze eigen Curt Fortin is dit jaar één van de finalisten. Samen met Olympisch judo kampioen Mark Huizinga en Boks-ster Esther Schouten streed hij voor die felbegeerde eerste plaats. En daar heeft hij flink voor moeten knokken. De afgelopen weken moesten de kandidaten strijden in bittere kou tegen en met elkaar. Vandaag zit hij bij ons op de bank om over zijn ervaringen te vertellen.
*De verkeringscoach
Twijfel je of je vriend of vriendin de ware is? Of heb je last van bindingsangst? Zomaar een paar problemen waarmee je naar de verkeringscoach kan gaan. Ingrid van der Mark-Barneveld helpt stellen beter met elkaar te communiceren. Want je hoeft helemaal niet per se je relatie te beëindigen als het even tegen zit!