Instellingen

Dinsdag bij Debby en haar Mannen

Debby, Fred & Bas Muijs
Debby, Fred & Bas Muijs
REGIO - Fred en Stephan hebben nog een week geruild, daarom presenteert Fred Zuiderwijk de uitzending van dinsdag en Stephan die van vrijdag. Onder andere aandacht voor een bijzondere stichting en Els de Huishoudcoach komt langs.

DINSDAG 24 JUNI: DEBBY & FRED

*Actie Mauritshuis

Na een verbouwing van twee jaar opent het Mauritshuis in Den Haag op vrijdagavond 27 juni 2014 de deuren. Koning Willem-Alexander zal het vernieuwde museum ’s avonds openen. De collectie van het Mauritshuis is wereldberoemd. Onder andere Het Meisje Met De Parel is er straks weer te zien. Het schilderij ging de wereld rond tijdens de verbouwing. Het Mauritshuis is na de verbouwing dubbel zo groot. Wij zijn heel nieuwsgierig en willen graag een kijkje nemen in het vernieuwde Mauritshuis. Jij ook? Je kunt de hele week kaartjes winnen op Radio West.
*Els de huishoudcoach
De huizenmarkt trekt weer aan! Volgens de laatste berichten zijn de huizenprijzen met 1,4% gestegen. Hoe kun je als trotse huiseigenaar je woning het beste verkopen? Els de Huishoudcoach uit Leiden geeft tips.
*Stichting Geert!
Anderhalf jaar geleden werd onze collega Geert uit het niets getroffen door een zware hersenbloeding. Naar omstandigheden gaat het 'oke' met hem, maar het revalideren heeft niet het gewenste resultaat behaald. Geert kan niet thuis wonen. Hij woont daarom 'verzorgd' in een heel mooi, fijn huis in Moordrecht. Helaas heeft prettig wonen ook een hoog prijskaartje, zo hoog dat de familie van Geert deze kosten op lange termijn niet meer kunnen betalen. Anne van Woudenberg, de vrouw van Geert, heeft daarom voor haar man 'Stichting Geert!' opgericht. Zij hoopt dat het hoge verblijfskosten van Geert betaald kunnen worden door een heleboel mensen, die allemaal een klein bedrag doneren. Wil jij helpen? Kijk dan op www.stichting-geert.com.