Instellingen

Woensdag bij Debby en haar Mannen

Debby & Fred - Saampjes
Debby & Fred - Saampjes
REGIO - Olé, het land van vandaag is Spanje! Het land van sangria, stieren, de zon, siëstas, de flamenco en tapas. Debby en Fred komen in actie. Ze krijgen een workshop flamenco dansen. Natuurlijk moet er na zoveel inspanning ook gegeten worden. Cariña tapas neemt verschillende tapas mee. 

*Boekentip van de dag:

De zomervakantie is hét moment van het jaar om weer eens een goed boek te pakken. Wij helpen je een handje en geven elke dag een tip van een boek om heerlijk bij weg te dromen op het strand en verloten we een aantal exemplaren. Vandaag bespreken Debby en Fred ‘De au pair’ van Maartje Fleur.
*Flamenco cursus:
Olé! Flamenco is een super sierlijk dans en muziekgenre. Mirjam Bloem geeft flamencoworkshops bij Flamenco Rosa de Compás. Vandaag geeft ze Debby en Fred een kijkje in de flamencowereld. Maar ze kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten! Debby en Fred leren de basisstappen van de flamenco.
*Cariña tapas:
In Nederland zijn we niet zo creatief met hapjes. Verder dan bitterballen of een blokje kaas komen we vaak niet. In Spanje zijn ze veel creatiever, bijvoorbeeld met tapas. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten tapas. Gerbrant en Carina de Boer hebben het tapas restaurant Cariña tapas. Vandaag laten ze Debby en Fred verschillende soorten tapa proeven.