Woensdag bij Debby en haar Mannen

De Nederlandse vlag op het gebouw van de Eerste Kamer hangt halfstok in verband met de vliegramp in Oekraine.
De Nederlandse vlag op het gebouw van de Eerste Kamer hangt halfstok in verband met de vliegramp in Oekraine.
REGIO - Vandaag is een dag van nationale rouw in Nederland. Daarom passen wij bij Omroep West. Uit respect voor de slachtoffers en de nabestaanden komen alle reclameblokken te vervallen. Zowel op radio als televisie wordt 's middags stilgestaan bij de 1 minuut stilte. Op Radio West wordt de muziek aangepast en zijn er geen spelletjes te horen. Je kunt zelf muziek aanvragen die past bij deze dag.

*Muziek op de dag van nationale rouw

Als er een plaat is die jou steun geeft of waarvan jij denkt dat hij nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp steun kan bieden, dan willen wij deze plaat voor jou draaien. Je kunt bellen naar de radiostudio via 070-3905454. Mailen is ook een ook een mogelijkheid, stuur jouw verzoekplaat naar debbyenhaarmannen@omroepwest.nl of laat een bericht achter op onze facebookpagina.

*Onderzoek naar hoofdpijn

Je hebt er vast wel eens last van: kloppende, stekende, bonkende of zeurende hoofdpijn. Twintig procent van alle Nederlanders heeft minstens één keer in de week hoofdpijn, maar over de behandelmogelijkheden bestaat nog veel onduidelijkheid. Marceline Willekens uit Oegstgeest is Fysio- en manueeltherapeut en probeert met een onderzoek hoofdpijn in kaart te brengen. In de uitzending vertelt ze over verschillende vormen van hoofdpijn en haar onderzoek.