Instellingen

Maandag bij Debby en haar Mannen

Isabelle en Ed
Isabelle en Ed
REGIO - Het is weer maandag en Debby en Sjaak zijn nog op vakantie. Daarom wordt Debby en haar Mannen vandaag gepresenteerd door Isabelle Brinkman en Ed Struijlaart. Zij krijgen zowel juridisch als voedings advies voor op vakantie.

*Advocaat Maarten van Essen over je rechten tijdens vertraging

Hoewel ons hoofd en hart nog vol is van de verschrikkelijk vliegramp met het toestel van Malaysia Airlines is het op dit moment ook zomervakantie. Dit betekent dat een heleboel regiogenoten naar het buitenland vertrekken, sommigen met auto, anderen met het vliegtuig. Vakantievluchten hebben nog wel eens vertraging. Behalve dat het ontzettend vervelend is om uren te wachten op Schiphol, ben je soms ook een hele vakantiedag kwijt. Maarten van Essen van Wille Donker Advocaten uit Alphen aan den Rijn legt uit dat je niet alles hoeft te pikken, omdat je rechten hebt.

*Patricia Schutte van het voedingscentrum

Je last-minute naar de zon kan volledig in de soep lopen als je van je 8 dagen in Alanya er 7 doorbrengt op het toilet. Patricia Schutte van het Voedingscentrum legt uit waar je op kunt letten bij eten in het buitenland.