Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby & Fred - Saampjes
Debby & Fred - Saampjes
REGIO - Vrijdag presenteert Debby samen met Fred. Ze krijgen Rob avn Eijk op bezoek die gaat alles vertellen over Donald Duck want die bestaat 80 jaar! En daarna gaan ze praten met Linda van Zyp en Dennis van Hoorn over BYAS dat staat voor Bionic Youth Activation System, om er jonger eruit te zien! 

* Donald Duck 80 jaar!

Wie kent hem niet? Donald Duck, de onhandige, driftige eend zonder broek. Hij heeft zijn eigen weekblad, speelt de hoofdrol in films, wordt ingezet voor reclames en propaganda en heeft wereldwijd miljoenen fans. De van oorsprong Amerikaanse stripfiguur is al 80 jaar een beroemde eend. Daarom is er in Den Haag in het Museum Meermanno een tentoonstelling over Donald Duck! Rob van Eijk gaat alles over Donald Duck en de tentoonstelling vertellen bij Debby en Fred!

*BYAS: Bionic Youth Activation System

Een Tell Sell momentje van Fred: Wij introduceren de BYAS! BYAS staat voor Bionic Youth Activation System. Dat is precies wat er gebeurt. Op bionische wijze maakt de BYAS collageen aan en activeert daarmee de jeugdige uitstraling van je huid. Plastisch chirurgie is vanaf nu verleden tijd!
Wil je het apparaatje bestellen? Ga dan naar www.wellstar_company.com
Wil je meer over dit apparaatje weten? E-mail dan naar wb.beauty.nl@gmail.com