Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Fred 2
Debby en Fred 2
REGIO - Debby en Fred hebben vrijdag een muzikale uitzending! Ze krijgen Edith Hooymans te gast die alles gaat vertellen over het kapellenfestival in Leidschenhage. Daarna komt Jon Gomm die live gitaar gaat spelen bij ons! En Gerhard ten Hoopen die alles gaat vertellen over Zoetermeer Jazz waar Jon gaat optreden! 

*Laatste kapellenfestival Leidschenhage

Het wordt de 13e keer, maar ook de laatste keer; het kapellenfestival in Leidschenhage. Het festival is bekend in heel Nederland en er staat een mooi geldbedrag op het spel. Wat dit kapellenfestival inhoudt en waarom het de laatste keer is... je hoort het bij Debby en Fred!

*Jon Gomm en Zoetermeer jazz

Fred was al een tijd aan het zeuren over een artiest die hij heeeeel graag een keer wilde uitnodigen in onze huiskamer. En het is gelukt! De Britse gitarist Jon Gomm treedt morgen -zaterdag 27 september- op tijdens Zoetermeer Jazz . Speciaal voor Fred en Debby stapte hij een dag eerder in het vliegtuig om live te komen spelen. Gerhard ten Hoopen legt uit wat er nog meer te beleven valt en we geven vrijkaarten voor het festival weg!