Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby en Fred leuk
Debby en Fred leuk
REGIO - Vrijdag hebben Debby en Fred niet 2 maar 3 gasten in de uitzending. Joan Franka komt vertellen over haar nieuwe singel en Xenia Kasper vertelt over haar nieuwe boek 'Nemesis! Dat is nog niet alles want Martin Reitsma en Rudy Bennet komen ook in de uizending en die vertellen alles over het 'Festival de Coverclub' in de Uithof. Wat een gezelligheid! 

*Joan Franka

Na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival en het commentaar wat daarop volgde is het stil geweest rondom Joan Franka. Maar dat Joan een prachtige stem heeft dat bewijst ze met haar nieuwe single 'Nigel'. Dat ze terug is van weggeweest laat ze vandaag horen bij Debby en Fred.

*Xenia Kasper

Ze is manager en persagent van bekende Nederlanders als Linda de Mol, Yolantha Cabau Sneijder en Bridget Maasland. In de media wordt ze ook wel de 'Duitse Herdershond' genoemd. Ze is streng, maar ook loyaal en staat altijd voor haar cliënten klaar. Xenia Kasper is veel meer dan dat! Ze is ook succesvol schrijfster van boeken. Vandaag is ze hier in de studio om over haar nieuwe thriller 'Nemesis' te vertellen.

*Rudy Bennet, Festival de Coverclub

Zondag start in de Haagse Uithof het festival de Coverclub waar genoten kan worden van bekende Nederlandse bands die top nummers uit de gouden decennia van de popmuziek spelen. Deze zondag trapt Rudy Bennett's New Motion af gevold door Renée and the Alligators, Livin'Blues Experience en The Jumping Jewels. Terug in de tijd dus met bekende namen.