Vrijdag bij Debby en haar Mannen

Debby & Fred lief
Debby & Fred lief
REGIO - Debby en Fred krijgen Bram van der Vlugt op de bank, hij komt vertellen over de nieuwe voorstelling 'De Drievingerige Luiaard'. En natuurlijk de rubriek van Fred: Hoe gaat het nu met? Dit keer vraagt hij zich dat af aan Kees Baars. 

*Bram van der Vlugt over De Drievingerige Luiaard

Bram van der Vlugt staat in de theaters ter gelegenheid van de herdenking van het Bombardement op het Bezuidenhout met 'De Drievingerige Luiaard', een programma waarin Bram van der Vlugt verhalen vertelt rond het thema Kleine vergissingen met grote gevolgen. Zoals een luiaard die denkt dat hij slim is; een ééndagsvlieg op zoek naar de liefde van zijn leven; burenruzie in de sauna... en het bombardement op het Bezuidenhout in Den Haag waar Bram woont als hij tien jaar oud is. Vandaag vertelt Bram meer over dit bijzondere programma bij Debby en Fred.

*Hoe gaat het nu met?

Fred zijn nieuwsgierigheid brengt hem op zijn rubriek "Hoe gaat het nu met....?" Fred gaat in deze rubriek op zoek naar oude bekenden. Deze oude bekenden spoort Fred op en vraagt de desbetreffende persoon op vrijdag het hemd van het lijf bij Debby en haar Mannen. Deze week; Hoe gaat het met Kees Baars? Je hoor het bij Debby en haar Mannen.