Maandag 18 mei bij Debby en haar Mannen

Debby Roukens
Debby Roukens
REGIO - De zomer komt er aan en we gaan allemaal weer naar buiten. Daarom staat 89.3 Radio West vanaf 18 mei in het teken van De Week van het Buitenleven. Je hoort wat de laatste trends zijn op het gebied van tuinmeubelen, hoe je je moestuintje het beste kunt aanleggen en onderhouden, wat er te doen is in de regio als je er een dagje op uit wilt trekken en hoe je jezelf het beste tegen de zon kunt beschermen. Kortom: een zeer uiteenlopende week, helemaal passend bij de tijd van het jaar.Debby is vanaf vandaag weer terug van vakantie en presenteert met niemand minder dan Thomas Berge een nieuwe uitzending! De mannen van muziekgroep Stad en Land komen praten over hun muziek en Jordy Bruijnius van de Voedselgroep Zoetermeer komt vertellen over de wekrzaamheden van deze groep. 

*STAD EN LAND

Jan Smit is in zijn eentje, Nick en Simon zijn met zijn tweeën en dan heb je ook nog de 3J’s… Maar 4 geweldige volkszangers bij elkaar? Dat was er nog niet. Tot nu.
Want nu is er Stad en Land. De zangers Anno van Wanrooij, Allan Hoekman, James Stefano en Dennis Baars zijn stuk voor stuk ontdekt bij Bloed, Zweet en Tranen of The Voice., Ze hebben met elkaar het ijzer gesmeed toen het nog heet was en zijn samengesmolten tot de hagelnieuwe band Stad en Land.

*Voedselgroep Zoetermeer

De Voedselgroep Zoetermeer is in het leven geroepen om mensen die het nodig hebben te voorzien van dagelijkse boodschappen. Vaak gaat hierbij om mensen die net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank. Ook wordt er aan de leden van de Voedselgroep gedacht tijdens de feestdagen en verjaardagen van de kinderen. Jordy Bruijnius is beheerder en vertelt meer over dit mooie initiatief bij Debby en Thomas.