Woensdag 20 mei bij Debby en haar Mannen

Debby & Pierre nieuw
Debby & Pierre nieuw
REGIO - Pierre schuift vandaag weer gezellig aan bij Debby voor weer een leuke nieuwe uitzending op woensdag! Danny Verbaan komt vertellen over zijn nieuwe boek 'Weg! Ontsnapt aan de Duitse bezetting' en John Lodewijk geeft ons tips en trucs over hoe je jouw moestuin goe kunt onderhouden!

*'Weg! Ontsnapt aan de Duitse bezetting'

'Weg! Ontsnapt aan de Duitse bezetting' is een waargebeurd verhaal geschreven door Danny Verbaan. Het reconstrueert aan de hand van archiefmateriaal, getuigenissen en interviews met betrokkenen de kaping van reddingsboot de Zeemanshoop door vier studenten in 1940. Auteur van dit spannende verhaal over deze ongelooflijke ontsnapping uit de haven van Scheveningen zit vandaag bij Debby en Pierre op de bank.

*Moestuinen

Een moestuin onderhouden is tegenwoordig helemaal hip én natuurlijk hartstikke leuk, want wat is er nou leuker dan genieten van groenten en fruit uit je eigen moestuin? Maar een goede moestuin vergt ook veel aandacht. Wil jij ook beginnen aan een moestuin, maar weet je niet hoe? Of heb je een moestuin en loop je nog tegen problemen aan? Geen paniek, we krijgen moestuintips van John Lodewijk.