'Haags centrum slechter bereikbaar'

spuiplein
spuiplein
DEN HAAG - De invoering van het Verkeerscirculatieplan (VCP) in Den Haag op vrijdag 20 november zorgt voor problemen in de Haagse binnenstad.
Een groot deel van het centrum wordt een stuk moeilijker bereikbaar voor autoverkeer, zo ook het Lucent Danstheater en de Dr. Anton Philipszaal bij het Spuiplein. Daar komen twee beweegbare palen te staan die de weg compleet afsluiten.De Haagse D66-fractie is daar niet blij mee: woordvoerder Rachid Guernaoui voorziet grote problemen als het Verkeerscirculatie plan in werking treedt. D66 en de ANWB pleiten voor een campagne om de gevolgen voor de automobilisten als het Verkeerscirculatieplan wordt ingevoerd uit te leggen.Gewijzigde routesDe gemeente Den Haag zegt in een reactie alles te doen om de weggebruikers te informeren over de veranderingen op straat. De gewijzigde routes worden aangegeven en grote werkgevers in de stad krijgen informatie.
  • Slechte bereikbaarheid binnenstad
[jwplayer|config=roosaudio|file=http://media.omroepwest.nl/windows/audio//2009/1011 Theater slecht bereikbaar door VCP.mp3]