Overlast door winterweer valt mee

trein-sneeuw-winter-ns
trein-sneeuw-winter-ns
REGIO - De overlast door de sneeuwval lijkt in onze regio mee te vallen. De trams en bussen rijden vooralsnog volgens schema.
Bussen van Veolia kunnen wat vertraging hebben, maar er zijn geen lijnen uitgevallen. De trams en bussen van HTM rijden zonder problemen. Busbedrijf Connexxion, dat het vervoer verzorgt in de Duin- en Bollenstreek, heeft enkele lijnen aangepast vanwege de gladheid. De treinen rijden volgens een aangepaste dienstregeling. Op sommige trajecten rijden er minder treinen dan normaal. NS raadt reizigers aan voor vertrek op de site te kijken.» Klik hier voor de website van de NS Zoutkaartje Ook maandag geldt er nog een aangepaste dienstregeling op het spoor. Er rijden dan twee in plaats van vier intercity?s per uur tussen Den Haag en Utrecht. De NS weet nog niet wanneer de dienstregeling weer normaal zal zijn. Het spoorbedrijf gaat ondertussen door met het 'zoutkaartje', de actie waarmee reizigers buiten de spits goedkoper kunnen reizen. Van maandag tot en met woensdag krijgen ze weer 40 procent korting in de daluren.
  • Weer zorgt ook voor veel schaatsplezier
[jwplayer|config=roosvideo|file=http://media.omroepwest.nl/windows/video//2010/nieuwsitems/1001_nws Bar weer of niet.f4v]