Instellingen

Vergunning strandconcert Bon Jovi nog onzeker

Bon Jovi
Bon Jovi

DEN HAAG - Het is onzeker of het Royal Beach Concert in Scheveningen een vergunning krijgt. Volgens de gemeente Den Haag zijn de veiligheids- en bereikbaarheidsplannen nu 'zwaar onder de maat'.

De organisatie moet nog deze week met betere plannen komen, anders gaat het concert niet door. Dat meldt de woordvoerder van burgemeester Jozias van Aartsen. Organisator Bob Reiche zegt dat er niets aan de hand is en dat er geen enkele reden is om te denken dat het concert op 5 juni niet doorgaat. Hij voldoet volgens eigen zeggen aan alle eisen van de gemeente.  De woordvoerder van de gemeente zou dan ook voor zijn beurt praten.Naast Bon Jovi staan ook de Haagse bands Kane en Di-rect op het programma. Voor het concert zijn al 30.000 kaarten verkocht. AfgeblazenVorig jaar werd het Royal Beach Concert afgeblazen. De organisatie had toen naar eigen zeggen niet genoeg tijd om alles rond te krijgen.

  • Organisator Bob Reiche heeft vertrouwen in een goede afloop

[jwplayer|config=roosaudio|file=http://media.omroepwest.nl/windows/audio//2010/041020_Royal Beach concertOnrust strandtenthouders over concert.mp3]