Vrouw wilde echtgenoot 'lesje leren'

antonio-ferrigno
antonio-ferrigno
RIJSWIJK - De vrouw van de eind vorig jaar dood aangetroffen Antonio Ferrigno heeft doelbewust en met manipulaties haar echtgenoot, van wie ze al jaren gescheiden leefde, 'een lesje willen leren'. Dat zei de officier van justitie dinsdag bij de pro-formazitting bij de rechtbank in Den Haag.
Dat ging zo ver dat ze hun minderjarige zoon het lijk van zijn vader liet vinden in zijn woning in Rijswijk. Ferrigno werd op 24 december vorig jaar dood aangetroffen. De 54-jarige Italiaanse ingenieur werkte bij het Octrooibureau in Rijswijk. Hij leefde al jaren gescheiden van zijn 45-jarige, in Suriname geboren vrouw. Toen Ferrigno een nieuwe relatie kreeg en de scheiding definitief wilde doorzetten, besloot de vrouw hem volgens justitie 'een lesje te leren'. Som geldZij kwam in contact met vier Ghanese mannen met wie zij naar de woning van Ferrigno reed. De vrouw bleef in de auto en gaf de mannen de sleutel met de mededeling dat er een grote som geld in het huis lag. De mannen sloegen en schopten Ferrigno en bonden hem vast. Ook stopten ze een pannenlap in zijn mond, waardoor hij stikte.
  • Vrouw wilde echtgenoot Antonio Ferrigno een 'lesje leren'
[jwplayer|config=roosvideo|file=http://media.omroepwest.nl/windows/video//2010/nieuwsitems/2007_nws_SNG Ferrigno Pro Forma.f4v]