Slachtoffer schietpartij Arnhem was Hagenaar

arnhem-schietpartij-dode-hagenaar
arnhem-schietpartij-dode-hagenaar
DEN HAAG - De man die zaterdagavond op de Markt in Arnhem werd neergeschoten en in het ziekenhuis overleed, is een 48-jarige Hagenaar. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
De schietpartij vond plaats tijdens een groot evenement op en rond de Markt. Naar aanleiding van het incident hebben zich tientallen getuigen gemeld bij de politie. Deze zullen de komende dagen worden gehoord.De politie heeft twee verdachten aangehouden een 29-jarige man uit Duiven en een 32-jarige man uit Arnhem. Zij zitten vast op het politiebureau in Arnhem. In de nacht van zaterdag op zondag zijn zoekingen verricht in de woningen van beiden. De politie kan niet bevestigen dat het ging om een afrekening.SlachtofferhulpEr vielen nog twee slachtoffers, een man en een vrouw. Zij waren zondagmiddag nog in het ziekenhuis; dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving dat de vrouw al uit het ziekenhuis zou zijn ontslagen.De burgemeester van Arnhem heeft haar afschuw uitgesproken over de schietpartij. 'Verschrikkelijk voor iedereen', zei burgemeester Pauline Krikke. Volgens de politie maken veel omstanders gebruik van de aangeboden slachtofferhulp.
  • Politie kan nog niets zeggen over toedracht
[jwplayer|config=roosvideo|file=http://media.omroepwest.nl/windows/video//2010/nieuwsitems/NWS_Gesprek politie schietpartij Rio ARCHIEFDVstream.f4v]
  • Slachtoffer was Hagenaar
[jwplayer|config=roosvideo|file=http://media.omroepwest.nl/windows/video//2010/nieuwsitems/ddmm_nws_Schietpartij.f4v]