Instellingen

Verkrachtingen waarschijnlijk gepleegd door één dader

verkrachting-leiden
verkrachting-leiden

REGIO - Twee verkrachtingen in onze regio zijn zeer waarschijnlijk gepleegd door dezelfde dader. Dat blijkt uit onderzoek van politie Hollands Midden.

Op 25 juli werd er in Noordwijk een 23-jarige vrouw verkracht. Dat gebeurde ter hoogte van de carpoolplaats bij de kruising van de ?s-Gravendijckseweg met de Herenweg. Op 11 augustus werd een 15-jarig meisje verkracht op de Voorschoterweg in Voorschoten. De politie roept nog steeds getuigen op zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Daarnaast vraagt de politie om verdachte situaties direct te melden via 112 en dringt er bij vrouwen en meisjes op aan voorzichtig te zijn en met minimaal met twee personen te fietsen. AangifteOok zoekt de politie vrouwen en meisjes die eveneens het slachtoffer zijn geworden van soortgelijke incidenten. Misschien zouden ze uit schaamte of angst nog geen aangifte hebben gedaan. Op beide zaken is een team van twintig rechercheurs ingezet. 

  • Verkrachtingen zeer waarschijnlijk gepleegd door één dader

[jwplayer|config=roosvideo|file=http://media.omroepwest.nl/windows/video//2010/nieuwsitems/2908_nws_Verkrachtingen Hollands Midden.f4v]