Noordwijk wint topper van Scheveningen

OrangePictures Faouzi
NOORDWIJK - In de hoofdklasse A heeft koploper Noordwijk de topper tegen Scheveningen gewonnen. Op Houtrust was de ploeg van Robbert de Ruiter met 1-3 de sterkste.
Noordwijk kwam in de eerste helft via topscorer Faouzi op een 0-1 voorsprong. Een kwartier voor tijd zorgde Joost Leonard voor de 0-2. In de 84ste minuut werd het weer spannend toen Bartlema in eigen doel schoot. Twee minuten later was de Scheveningse hoop vervlogen toen Koemans voor de 1-3 eindstand zorgde.De nummer twee op de ranglijst, Quick Boys, won thuis van Young Boys en is met een achterstand van drie punten de eerste achtervolger.