Instellingen

Zedendelinquent 's-Gravenzande legt bekentenis af

Politie-pet-enquete-homosek
Politie-pet-enquete-homosek
WESTLAND - In 's-Gravenzande heeft de politie vorige week een verdachte aangehouden in een zedenzaak. Het gaat om een 41-jarige man uit die plaats. 
De man wordt ervan verdacht minderjarigen te hebben betaald om vrijwillig seks met elkaar te hebben, terwijl hij toekeek. Daarvan is op dit moment één aangifte binnengekomen. De man heeft inmiddels bekend.
De 's-Gravenzander is voorgeleid aan de rechter-commissaris en moet twee weken in hechtenis blijven. Hij zit in beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.
Jeugdigde verdachte
Een 17-jarige jongen uit 's-Gravenzande is ook door de politie aangehouden, omdat hij mogelijk behulpzaam is geweest bij het zedendelict. Hij is op vrije voeten gestelt, maar blijft verdachte in de zaak. De feiten zouden gepleegd zijn tussen 1 januari 2010 en 12 april 2011. Ouders van kinderen die de verdachte kennen, kunnen met vragen terecht bij de GGD: 079-3435390.
 
  • 'Ik vind dit gewoon ontzettend ernstig'
[jwplayer|config=roosvideo|file=http://media.omroepwest.nl/windows/video//2011/nieuwsitems/2204_nws_ontucht_Gravenzande.f4v]