Win vier toegangskaarten voor Madurodam

 

 

Van zaterdag 27 juni t/m vrijdag 3 juli is het actieweek op Radio West. Je kunt in vele programma's vier kaartjes winnen voor Madurodam, waar binnenkort de nieuwe attractie The Flying Dutchman open gaat: één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland.

De actie start in het weekend van 27/28 juni in het programma UIT!. Daarnaast kun je ook via onze Radio West Facebookgroep kaarten winnen én via onze programma nieuwsbrief. 

 

Win op 89.3 Radio West

In de programma's UIT! (27/28 juni) en Muijs in de Morgen, Aan de Bak, De Lunchshow en Studio Haagsche Bluf (29 jun t/m 3 jul) vallen in iedere uitzending vier kaarten te winnen. Je kan dus met je hele gezin, je buurkinderen of wie dan ook naar het attractiepark. De presentator van de uitzending doet een oproep en alles wat jij hoeft te doen is bellen naar 070 390 54 54. Als je in de uitzending komt moet je het geluid van een vliegtuig nadoen. Doe je dit goed: dan win je vier kaartjes!

Win via de Radio West Facebookpagina

Wist je dat er op Facebook een Radio West groep is? Hierin houden we je altijd op de hoogte over alles van Radio West. Met leuke wetenswaardigheden, kijkjes achter de schermen en je hoort de beste fragmenten terug. En soms... kun je ook nog iets winnen! Dat is dus nu zo. Ga naar Facebook, zoek 'Radio West' en klik op de blauwe knop met 'wordt lid' bovenaan de pagina. Zoek even de post op van de Madurodam-actie en de rest wijst zichzelf. 

Win via de programma nieuwsbrief van Omroep West 

Iedere maand, aan het einde van de maand, verstuurt Omroep West de programma nieuwsbrief. Hierin vind je alle informatie over de programma's van de komende maand, welke acties er op stapel staan en bij welke opnamen je aanwezig kunt zijn. Via deze nieuwsbrief worden ook geregeld leuke kaartjes weggegeven, zoals nu die van Madurodam. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via deze link. Wil je kans maken op de kaartjes, schrijf je dan in voor 29 juni, want dan sturen wij de nieuwsbrief uit van juli, met daarin de Madurodam-actie. 

Succes en veel plezier in Madurodam!