Actieweek op Radio West: 

Win kaartjes voor Museumpark Archeon! 

 archeon romeinen

Van zaterdag 25 juli  t/m vrijdag 31 juli is het actieweek op Radio West. Je kunt in vele programma's kaartjes winnen voor museumpark Archeon in Alphen aan den Rijn. Elke winnaar krijgt vier kaartjes, dus je kunt met het hele gezin, de buurkinderen of de kleinkinderen. 

De actie start in het weekend van 25/26 juli juli in het programma UIT!. Daarnaast kun je ook via onze Radio West Facebookgroep kaarten winnen. 

Win op 89.3 RADIO WEST

In de programma's UIT! (25 en 26 juli) en Muijs in de MorgenAan de BakDe Lunchshow en Studio Haagsche Bluf (27 juli t/m 31 juli) vallen in iedere uitzending vier kaarten te winnen. Wat moet je doen? In elke bovenstaand programma hoor je het 'Archeon alarm' klinken. De presentator laat je vervolgens een uitvinding horen. Is die uitvinding gedaan in de Romeinse Tijd, in de Middeleeuwen of -veel recenter- pas in de twintigste eeuw? Als je het antwoord weet, bel je met 070 390 54 54. 

Win via de Radio West Facebookpagina (vanaf donderdag 23 juli)

Wist je dat er op Facebook een Radio West groep is? Hierin houden we je altijd op de hoogte over alles van Radio West. Met leuke wetenswaardigheden, kijkjes achter de schermen en je hoort de beste fragmenten terug. En soms... kun je ook nog iets winnen! Dat is dus nu zo. Ga naar Facebook, zoek 'Radio West' en klik op de blauwe knop met 'wordt lid' bovenaan de pagina. Zoek even de post op van deze actie en de rest wijst zichzelf. 

Succes en alvast veel plezier!

 archeon 2